avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Visa USA pentru sot/sotie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Visa USA pentru sot/sotie

Buna ziua !!! As avea urmatoarea Problema: sotia mea are dubla cetatenie , impreuna am vrea sa plecam si eventual sa ne stabilim in sua la parintii ei. Ce pasi ar trebuii sa urmez in cazul acesta ?? Am inteles ca am nevoie de un avocat ?? Astept raspunsul dvs
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 00:23, 26 Ianuarie 2012
Paritii fetei trb sa iti trm o invitatie! cu acea invitatie te duci la ambasada sua ptr viza!





Pentru inceput accesati informatiile de pe site-urile oficiale:
- Ambasada SUA: [ link extern ]
- USCIS: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza sua angajat angajat Prietenul meu este american de origine si a venit in Romania pentru un timp. Daca ne casatorim aici si apoi dorim sa calatorim in SUA sa ne vizitam familia, eu ... (vezi toată discuția)
Reintregirea familiei dintre un cetatean roman si o cetateana din bolivia( in bolivia nu este ambasada sau consulat roman) catalin_gegea catalin_gegea Sunt cetatean roman cu rezidenta in bolivia si sunt casatorit cu o cetateana din Bolivia(casatoria legala a avut loc in spania in anul 2008).Avem 2 copii un ... (vezi toată discuția)
Invitatie cetatean marocan simonaamer simonaamer buna! am si eu o mare rugaminte sa-mi oferiti informatii in legatura cu procedura de invitatie a unui cetatean din Maroc...ce pasi trebuie sa urmez? si daca ... (vezi toată discuția)