avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Invitatie cetatean marocan
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Invitatie cetatean marocan

buna! am si eu o mare rugaminte sa-mi oferiti informatii in legatura cu procedura de invitatie a unui cetatean din Maroc...ce pasi trebuie sa urmez? si daca este obligatoriu ca el sa munceasca in tara lui pentru a obtine viza....
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:19, 11 Decembrie 2013
Dintre statele ai caror cetateni au nevoie de viza pentru a intra in Romania pentru ai caror cetateni este necesara obtinerea unei invitatii avizata de Inspectoratul General pentru Imigrari se numara si Marocul.
Invitatia poate fi facuta de o persoana fizica sau juridica, cetatean roman sau strain cu resedinta in Romania.

Model de invitatie
[ link extern ]

Mai multe detalii gasiti aici :
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Pe langa informatiile primite mai sus va poate fi de folos si acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

Nu e obligatoriu sa munceasca, dumneavoastra trebuie sa faceti dovada ca aveti bani sa il intretineti pe durata vizitei (cel putin 30 euro/zi pentru cat va sta aici). Gasiti detalii in link-urile din topic, unul dintre ele este acesta:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza pentru cetatean irakian monika1989 monika1989 Buna ,as dori sa imi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: de ce acte are nevoie un cetatean din iraq pentru a putea veni in vizita in romania?multumesc (vezi toată discuția)
Cãsãtorie cu cetatean strãin non eu Sintex Sintex Buna ziua Logodnica mea ( eu sint cetățean roman cu domiciliul in romania)este cetățean al republicii Belarus si urmează sa vina in romania cu ... (vezi toată discuția)
Vizita in romania Karim Karim cum pot sa obtin viza de scurta sedere in romania pentru un prieten maroocan care vrea sa ma viziteze?va multumesc. (vezi toată discuția)