avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza pentru cetatean irakian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza pentru cetatean irakian

Buna ,as dori sa imi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: de ce acte are nevoie un cetatean din iraq pentru a putea veni in vizita in romania?multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:11, 10 Ianuarie 2013
Depinde de scopul vizitei.
Pe portalul www.ori.mai.gov.ro gasiti ceea ce va intereseaza.
Pana la viza e nevoie de o invitatie facuta de dvs. care trebuie aprobata de Oficiul Roman de Imigrari din judetul in care locuiti.
Pe baza acelei invitatii aprobate poate obtine viza de scurta sedere.

In acest topic aveti explicat detaliat tot ce va trebuie pentru intocmirea invitatiei si ce are de facut cetateanul irakian daca se aproba:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie cetatean irakian chscrina chscrina as dori sa stiu ce acte sunt necesare pt a invita un cetatean irakian in romania dar care acum lucreaza in suedia (vezi toată discuția)
Invitatie cetatean marocan simonaamer simonaamer buna! am si eu o mare rugaminte sa-mi oferiti informatii in legatura cu procedura de invitatie a unui cetatean din Maroc...ce pasi trebuie sa urmez? si daca ... (vezi toată discuția)
Obtinere viza de scurta sedere pentru cetatean irakian keana keana Ma puteti ajuta cu un raspuns concret referitor la actele necesare si conditiile care trebuie indeplinite pentru ca un cetatean irakian sa obtina viza de ... (vezi toată discuția)