avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie debit asociatie
Discuție deschisă în Executare silită

somatie debit asociatie

am un debit la asociatia de locatari de 42oo lei si mi-au trimis o somatie ca in termen de 5 zile sa platesc suma in caz contrar voi fi actionat in judecata conform legii 114/1996 pentru recuperarea silita a debitului si evacuarea neconditionata din locuinta pe care o detin cu contract de inchiriere[inca platesc rate la ea].e legal?iar daca incep sa platesc cu o suma mai mica ,mai e valabila somatia?

va multumesc

/
Cel mai recent răspuns: Happyend , utilizator 17:49, 25 Ianuarie 2012
Documentul emis de asociatia d e locatari este valabil pana la stingerea debitului acumulat
Pentru indepartarea situatiilor neplacute,incheiati angajament de plata cu asociatia de locatari
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2012
ynocentta, utilizator
cum inchei angajamentul de plata,verbal?daca incep sa platesc o suma,sa zicem 200 ron,mai poate asociatia sa ma dea in judecata?
Angajamentul de plata il incheiati la notar. Daca incepeti sa platiti (si nu ati semnat angajament) asociatia va poate actiona in instanta pentru orice restante mai vechi de 90 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reala sau nu? christty31 christty31 Salutare! Va rog sa ma ajutati.... Vi se pare reala somatia din poza atasata? http://img9.imageshack.us/img9/2116/somatie.jpg Intreb pentru ca, ... (vezi toată discuția)
Ajutor! somatie intretinere Amore Tm Amore Tm Buna ziua.,,as avea si eu nevoie de niste indrumari. In urma cu un an asociatia de proprietari ,a deshis un proces pe numele tatalui meu pt recuperarea ... (vezi toată discuția)
Chirias care nu plateste intretinerea si chiria : solutie? draganrandrei draganrandrei Buna ziua, Am intocmit un contract de inchiriere pentru un imobil proprietate personala. Dupa trecerea iernii restantele la intretinere sunt mai mari de ... (vezi toată discuția)