avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reala sau nu?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reala sau nu?

Salutare!

Va rog sa ma ajutati.... Vi se pare reala somatia din poza atasata?

[ link extern ]

Intreb pentru ca, cautind pe net legile si hotaririle scrise acolo sint cu totul altceva decit ceea ce trebuie...plus ca avocata respectiva trecuta in somatie nu cred ca exista...eu nu am gasit-o....
Expeditorul plicului este "Asociatia de locatari ....."
Parca nici antetul nu e ce trebuie si nici stampila de jos si semnatura....
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:10, 7 Decembrie 2012
Doamna avocat care semneaza notificarea este membra in cadrul Baroului Bucuresti, numai legile mentionate nu sunt chiar cele actuale care se aplica in dosarele de pretentii ale asociatiilor de locatari: nici codul civil, nici HGR si nici legea.

Insa problema dvs legata de restanta tot ramane.
Este foarte reala somatia,care este emisa nu de catre a sociatia de proprietari ci la cererea acesteia de catre biroul avocatului semnatar
Daca aveti restante la plata cotelor individuale de intretinere,pentru a indeparta situatia executarii silite se impune sa achitati debitul acumulat
problema mea este ca inca nu exista asociatia de proprietari, ci doar de locatari...
legile si articolele trecute acolo...nu am gasit nimic concludent, ci cu totul altceva...
si inca ceva...plicul nu a fost trimis de avocata respectiva, la expeditorul plicului este trecut de mana "asociatia de locatari etc...."
stampila avocatei nu ar trebui sa apartina cabinetului dumneaei? mi se pare cam ciudata....
si inca ceva....eu stiu ca la somatie de plata trebuie trecut un termen....nu apare in somatia respectiva... spun asta pentru administratrul a spus ca in 15 zile ..... unde scrie asta?
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2012
christty31, utilizator
Modelul de stampila este legal
Legea nr 114/1996 invocata in somatie este precizata avand in vedere ca este vorba despre asociatie de locatari
Posibil ca termenul de 15 zile sa fi fost hotarat de comieteul executiv al asociatiei de locatari In raport de realitatea existentei de restante acumulate la asociatia de proprietari aspectele invocate de dvs nu conduc la eventuala anulare a somatiei sau la exonerarea dvs de la plata debitului acumulat
nu avem comitet executiv, nu avem asociatie de proprietari....

Alte discuții în legătură

Plata restante intretinere, somatie asociatie locatari ovidiu2929 ovidiu2929 buna ziua Sunt in prezent restant la intretinere cu suma de 1000 lei. Perioada restanta este mai mare de 3 luni. Mi-a fost trimisa prin posta o somatie ... (vezi toată discuția)
Somatie plata intretinere alexandrabratu alexandrabratu Buna ziua, In blocul in care locuiesc am acumulat in perioada febr. - iunie 2011, restante la plata intretinerii in cuantum de 1.300 lei. Din acest motiv ... (vezi toată discuția)
Restanta la cheltuielile de intretinere de la bloc iozefinap iozefinap Buna ziua Cer ajutor la o problema legata de o restanta pe doua luni la cheltuielile de intretinere. Presedintele blocului a dat in judecata o parte din ... (vezi toată discuția)