avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Informatii juridice despre un concurs!?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Informatii juridice despre un concurs!?

Buna ziua!
As vrea sa va intreb daca este nevoie din punct de vedere juridic sa fac un concurs, in care sa ofer tuturor celor care se inscriu (contra cost, prin SMS) un anumit premiu, gen telefon mobil, etc.
Siteul functionand cam asa:
Vizitatorul vine, se inscrie, plateste o suma de bani prin SMS, dupa care intra in baza de date, cand se strang un anumit numar de participant se face extragerea pentru premiu.
As avea nevoie de firma, pfa, sau pot sa fac acest site si ca si persoana fizica si doar sa-mi impozitez eventualul venit/profit?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Este considerat joc de noroc? diaconumihai diaconumihai Buna ziua, Vreau sa fac un website(si desigur o firma SRL) unde in fecare saptamana/luna pun un premiu(ex. un telefon mobil nou) orice utilizator inregistrat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o societate de telefonie mobila ioandogaru ioandogaru ''Numarul tau, 074xxxxxxx, este selectat sa participe, duminica, xx.06, la prima extragere pentru un Volkswagen Polo FARA A PLATI acest SMS! Trimite acum DA la ... (vezi toată discuția)
Acordare premii - ce spune legea? smartweb smartweb Buna tuturor , am si eu o foarte mare nelamurire si am apelat la acest forum in speranta ca voi fi lamurit deoarece nu mai inteleg nimic din Romania. Sunt ... (vezi toată discuția)