avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu gresit!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu gresit!!!

buna seara! pana in 12 dec. am fost in ccc, din 13 dec. am inceput munca. lucrez in invatamant la 2 scoli - 14 ore la o scoala si 4 la alta scoala. la scoala unde am 4 ore am luat salariu pe dec. cu 40 ron. mai putin., am intrebat si explicatia a fost ca - pentru ca, am inceput munca in dec., a trebuit sa imi bage cate o ora in octombrie si noiembrie, datorita programului de calcul pe care il folosesc, altfel nu puteam sa fiu incadrata si platita din dec. cum se poate asa ceva fiind in ccc in lunile respective, plus ca eu nu am vazut nici un leu in plus.
e corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:59, 25 Ianuarie 2012
Nu este corect ceea ce vi s-a inatmplat ... realizarea de venituri supuse impozitului pe venit in perioada CCC duce la suspendarea platii indemnizatiei .. posibil sa va treziti cu o instiintare in acest sens de la AJPS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul gresit al asigurarilor sociale danur danur Se mai poate obtine indemnizatia de crestere a copilului de catre mama daca aceasta are o intrerupere de cotizatie la fondul de somaj începând cu data de 1 ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni elevi conf. rofuip sau rofui? Dia42 Dia42 Buna ziua. Sunt parinte si ma confrunt cu o dilema. Intre (ROFUIP) - Regulamentul de organizare si functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar - vezi ... (vezi toată discuția)
Completare norma in invatamant viorelnd viorelnd Sunt profesor titular cu decizie pe doua specializari: fizica si informatica. Situatia catedrelor/titularilor este urmatoarea: - pe informatica sunt 2,07 ... (vezi toată discuția)