avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca pierduta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca pierduta

Buna seara! Am descoperit astazi ca nu imi gasesc cartea de munca desi stiu foarte bine ca mi-a fost data de firma unde lucram anul trecut, pentru ca numai este nevoie sa fie tinuta de angajator. Nu am prea multa experienta trecuta in ea, am lucrat la 2 firme de cand am terminat facultatea, respectiv 4 ani cumulati. Cum se procedeaza acum, trebuie sa solicit eliberarea unui duplicat? Va rog sa ma ajutati sa stiu ce trebuie facut pentru a nu avea probleme la o noua angajare. Multumesc!
Se poate acorda vreun ajutor din partea statului daca pe cartea de munca sunt numai 10 ani? Perioada de ajutor social se acumuleaza la vechime?
Perioada de ajutor social nu se acumuleaza la vechime.

Incercati la Primarie pentru ajutor social, intrucat alt tip de ajutor nu exista.
Cine detine arhiva de la fosta fabrica IPEC Brasov?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca ang671 ang671 buna ziua,ce pasi trebuiesc urmati pentru a afla ce vechime am in campul muncii unde pot merge sa ma interesez va rog. In cazul in care nu mi se gaseste ... (vezi toată discuția)
Carte de muncă Maria.ro Maria.ro Bună ziua am pierdut cartea de munca si as vrea să vă întreb pot să merg la instituțiile unde am lucrat să obțin o adeverință ptr anii pe care i-am ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime catalina10 catalina10 cum pot să recuperez anii de munca daca am pierdut cartea de munca am lucrat la Pionierul fabrica de încălțăminte? (vezi toată discuția)