avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Avans delegatie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Avans delegatie

Buna ziua,ma intereseaza cum pot da un avans pt. delegatie si o inregistrez in reg. de casa...eventual cum iau bani inapoi daca bani dati nu depasesc delegatia?,fac F.V.
Cel mai recent răspuns: mari.a , utilizator 21:31, 25 Ianuarie 2012
Puteti urmari raspunsurile postate de colegi pe acest forum la o problema similara cu a dumneavostra legata de ordine de deplasare la www.avocatnet.ro/content/for...
pvcc a scris:

Buna ziua,ma intereseaza cum pot da un avans pt. delegatie si o inregistrez in reg. de casa...eventual cum iau bani inapoi daca bani dati nu depasesc delegatia?,fac F.V.

Pe baza Ordinului de deplasare dati banii angajatului cu DP din casierie si inregistrati 542.analitic distinct = 5311
La intoarcerea din deplasare inregistrati decontul ( 625, etc = 542.a d ) iar suma ramasa nejustificata se restituie in casierie, taiati chitanta angajatului si inregistrati 5311 = 542.a d
Daca dimpotriva, angajatului nu i-au ajuns banii si a cheltuit din bugetul personal, ii dati diferenta tot cu DP (la explicatii scrieti ''diferenta decont nr./data) si inregistrati din nou
542.a d = 5311.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platita factura firma din buzunarul personal al patronului Serbanstefan21 Serbanstefan21 una ziua, patronul firmei a platit o factura din buzunarul personal si as dori sa mi spune ti daca este corect cum am inreg: am inreg factura ... (vezi toată discuția)
Cum inregistrez filanta filanta o taxa hoteliera si servicii cazare ? (vezi toată discuția)
Deplasare externa avans nicolpa nicolpa Unul dintre salariati pleaca in delegatie in Germania.I se da avans dar banii nu-i ajung si cheltuie din banii proprii. 542=5314 2000 EUR Ce note se fac mai ... (vezi toată discuția)