avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general deplasare externa avans
Discuție deschisă în Contabilitate în general

deplasare externa avans

Unul dintre salariati pleaca in delegatie in Germania.I se da avans dar banii nu-i ajung si cheltuie din banii proprii.
542=5314 2000 EUR
Ce note se fac mai departe,in final 542 ar ramane pe minus.E ok asa,urmand sa i se returneze salariatului banii pe care i-a pus de la el?
Cel mai recent răspuns: nicolpa , utilizator 16:35, 4 Martie 2009
Pai in mometul cand salariatul revine in tara nu prezinta decontul cu cheltuielile facute?Nu i se restituie banii?De ce sa ramana pe minus?De unde stiti dvs.din Romania ca el cheltuieste mai multi bani decat i s-au dat?
Deplasarea tb sa fie de o sapt. ,cam pentru atat i s-au dat bani dar in final a stat doua saptamani ,asa ca sigur a trebuit sa puna bani de la el.
Sigur, dar pana nu aduce documentele nu stiti cat a cheltuit.
Mai pe romaneste doamna explica faptul ca decontul se inregistreaza cu data depunerii (adica atunci cand s-a intors) nu cu data costituirii sau acordarii avansului.
In aceeasi zi are loc decontarea avansului, cheltuielile suplimentare si rambursul de numerar aferent diferentei.
prin urmare la sfarsitul zile in care s-a intors (sau a depus decontul) soldul e 0
Ultima modificare: Marți, 3 Martie 2009
Cosmin Antohe, Contabil
Da ,am inteles,nu asta era problema.intrebarea era daca salariatul mai pune bani de la el,initial el primind un avans 542=5314,apoi cand se intoarce avansul 542 este mai mic decat a cheltuit,adica 542 cu minus,asta intrebam e vre-o problema ca 542 este pe minus pana cand i se vor da salariatului banii pe care i-a pus de la el?

Alte discuții în legătură

Deconturi de cheltuieli felisana felisana Am o mica nelamurire. Cand vine angajatul din delegatie prezinta decontul de cheltuieli la care sunt anexate bonurile fiscale si chitantele ce reprezinta ... (vezi toată discuția)
Monografie deplasare rusflorentina2007 rusflorentina2007 Suntem firma de transport marfa si avem masinile in Belgia.Problema mea este urmatoarea: inregistrez ordn. de deplasare 625=542 dar soferii nu isi iau banii ... (vezi toată discuția)
Factura externa cu plata in numerar Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Buna ziua! As avea nevoie de un sfat de la dumneavoastra deoarece pana acum nu m-am confruntat cu aceasta situatie. In 25 aprilie patronula a plecat in ... (vezi toată discuția)