avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Cabinet europarlamentar
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Cabinet europarlamentar

Aş dori să ştiu, în caz că există propriu-zis aşa ceva, ce documente/acte reglementează condiţiile privind înfiinţarea şi funcţionarea unui cabinet europarlamentar şi dacă sunt prevederi speciale referitoare la activitatea unui astfel de cabinet de reprezentare a unui eurodeputat pe teritoriul altui stat decât cel de origine.
De asemenea, este posibilă/legală înfiinţarea şi funcţionarea unui asemenea cabinet pe teritoriul unui stat nemembru UE?
Mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 14:14, 26 Ianuarie 2012
Nu cred ca exista legislatie care sa reglementeze organizarea si functionarea cabinetelor de europarlamentar.

In general, cabinetele de europarlamentar se creaza la Bruxelles, Strasbourg, Luxemburg si în tara de origine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat cetatean roman in germania niculaucarmen niculaucarmen O persoana de cetatenie romana si-a deschis un salon de infrumusetare in Germania si functiona fara acte legale. persoana respectiva a fost depistata de ... (vezi toată discuția)
Mi.a fost suspendat permisul auto in finlanda clau2233 clau2233 Mi.a fost suspendat permisul auto in finlanda pe o perioada de 5luni datorita alcolemiei de 0.45% aer expirat,nu mi s.au luat probe biologice! Autoritatile ... (vezi toată discuția)
Procedura pentru a oferi consultanta juridica de catre un cetatean strain Oana_Stirbulescu Oana_Stirbulescu Buna Ziua, Am urmatoarea situatie: Cetatean italian, PFA, avocat, cu cabinet de avocatura deschis in Italia, doreste sa ofere consultanta juridica pe ... (vezi toată discuția)