avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Legea adoptiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Legea adoptiei

As vrea sa aflu si eu de la cineva specializat daca, in cazul in care vreau sa adopt un copil, pot sa gasesc eu o familie sau nu, conform noii legi a adoptiei ce va intra in vigoare in aprilie!
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 03:46, 28 Ianuarie 2012
prioan a scris:

pot sa gasesc eu o familie sau nu,

Nu. Asta nu e posibil nici cu vechea si nici cu viitoarea lege sau alte modificari. Nu aveti acest drept. Parintii adoptatori aleg copilul dintre cei propusi de catre protectia copilului care se ocupa de dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adoptia Kaya Kaya Buna ziua. Imi poate spune cineva daca , dupa legea in vigoare inca (273/2004), parintele biologic isi poate da consimtamantul la adoptie in favoarea unei ... (vezi toată discuția)
Adoptie alexia26 alexia26 prietena mea vrea sa infieze o fetita. fetita provine dint-o familie saraca, sunt de acord ambii parinti sa o dea spre adoptie, dar sunt din alt judet. Ce ... (vezi toată discuția)
Modificari aduse legii indemnizatiei de crestere copil dannyrusu dannyrusu Buna ziua, doresc sa intru in concediul de crestere copil (CCC) cu data de 19 martie 2016 pana implineste copilul varsta de 1 an. Dosarul il voi depune ... (vezi toată discuția)