avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revocare drept uzufruct
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revocare drept uzufruct

Am divortat de sot fara sa fac partaj, aveam cumparata in timpul casatoriei o garsoniera pe care am facut act de donatie ficei noastre care avea 5 ani in momentul respectiv el a cerut drept de uzufruct in fata notarului desi nu era asa acordul intre noi drept pt care am cerut si eu. Eu nu locuiesc in garsoniera pt ca venea mereu in casa cu diferite pretexte ca sa ne impacam fiind violent am fost nevoita sa plec din tara, momentan nu locuieste nimeni.
Intrebare: cine trebuie sa plateasca impozitul, intretinerea...etc
Am fost informata ca sustrage anumite bunuri din casa se poate face ceva?
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Partaj denisam denisam Nu mai locuiesc cu sotul meu de cateva luni ( inca nu suntem divortati legal) si avem un copil de 11 ani. Am locuit impreuna cu sotul meu in casa soacrei ... (vezi toată discuția)
Partaj divort copil minor eugen_2012 eugen_2012 buna ziua eu si sotia mea avem un copil in varsta de 3 ani avem o casa dobandita de noi in timpul casatoriei vrem sa divortam si suntem amandoi de acord cu ... (vezi toată discuția)
Partaj Memeu86 Memeu86 Buna ziua. Va rog ajutati-ma cu un raspuns. Am divortat la notar, nu am facut partajul pana acum, partaj ce include doua apartamente, unul al tatalui meu ce mi ... (vezi toată discuția)