avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2019 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... CUM POT PLATI UN CONTRACT DE RECLAMA PUBLICITARA ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

CUM POT PLATI UN CONTRACT DE RECLAMA PUBLICITARA INCHEIAT IN ALTA TARA?

Am un cabinet medical de medicina muncii SRL in Romania; am gasit o oportunitate de a incheia un contract de reclama publicitara, marketing in strainatate, intr-o tara vizitata de multi afaceristi romani. Intrebarea mea este daca pot deduce din veniturile cabinetului o suma de bani (cam 300 euro) lunar. Care sunt (daca exista) limitarile de suma, sau activitati pe care eu ca si cabinet am voie sa le contractez (evident sa le platesc, deci sa decontez din beneficiile cabinetului)
Multumesc, astept raspunsul daca ma poate indruma cineva
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 16:22, 30 Ianuarie 2012
Cheltuielile de reclama si publicitate reprezinta cheltuielile efectuate pentru popularizarea numelui contribuabilului, produsului sau serviciului in baza unui contract scris, precum si costurile asociate producerii materialelor necesare pentru difuzarea mesajelor publicitare cand reclama si publicitatea se efectueaza prin mijloace proprii. Se includ in categoria cheltuielilor de reclama si publicitate si bunurile care se acorda in cadrul unor campanii publicitare ca mostre, pentru incercarea produselor si demonstratii la punctele de vanzare, precum si alte bunuri acordate cu scopul stimularii vanzarilor;
Asa ca, daca exista contract, cheltuiala este deductibila integral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de reclama si publicitate mimiz mimiz Buna ziua, Firma noastra a cumparat camasi si pantaloni de protectie, le- am inscriptionat si am dat cadou distribuitorilor nostrii. Au primit pe gratis, ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli de premiere valymar valymar buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce trebuie facut , legal (dpdv fiscal si juridic) pentru a demara un concurs ce consta in premierea celor care vind ... (vezi toată discuția)
Tip contract razvanpirvu razvanpirvu Buna ziua, Detin o firma care se ocupa cu furnizarea de produse pentru hoteluri si restaurante (suntem distribuitori, nu producem noi produsele). Recent am ... (vezi toată discuția)