avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Amnistie fiscala pentru functionarii publici din ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Amnistie fiscala pentru functionarii publici din administratiile locale care au incasat diverse sporuri

Exista un cadru legal care sa faca posibila amnistia fiscala propusa de liderul UDMR, Hunor? Sau este doar o forma de a atrage simpatia publica, propunerea sa neavand cadru legal?

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2012
Zanaapelor, utilizator
Cel mai recent răspuns: Zanaapelor , utilizator 14:30, 1 Februarie 2012
parerea mea este ca-i o prostie. :)
mihaicalinescu2005 a scris:

parerea mea este ca-i o prostie. :)

Argumente?;)
amnistie fiscala, poti acorda pentru a scuti pe cineva de plata unor sume LEGALE. Ori, din ce-am citit io pe-acolo, e vb de niste sume care s-au acordat ILEGAL. Deci...ce baza legala poti invoca pentru a face asta?
Asta ar fi numai un aspect al problemei...ori ziarul scrie prost, ori Hunor ala e idiot....dar, curtea de conturi nu imputa nimanui, nimic, doar constat ca s-au produs prejudicii, si dispune recuperarea lor.
mihaicalinescu2005 a scris:

amnistie fiscala, poti acorda pentru a scuti pe cineva de plata unor sume LEGALE. Ori, din ce-am citit io pe-acolo, e vb de niste sume care s-au acordat ILEGAL. Deci...ce baza legala poti invoca pentru a face asta?
Asta ar fi numai un aspect al problemei...ori ziarul scrie prost, ori Hunor ala e idiot....dar, curtea de conturi nu imputa nimanui, nimic, doar constat ca s-au produs prejudicii, si dispune recuperarea lor.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualitate romaneasca handsu handsu Actualitate romaneasca , printre altele Fe.Me.I. contra femei. (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de armata anonim anonim Martorii lui Iehova sunt scutiti de armata, este contrar principiilor lor biblice si ei nu sunt obligati sa faca armata! (vezi toată discuția)
De ce se vrea schimbarea codului muncii, pentru cine va fi mai bine? dimitriu gabriela dimitriu gabriela AM citit un articol in care se stipula intentia de schimbare a Codului Muncii si m-am speriat de amendamentele care se intrezareau!Dupa cum constat e vai si ... (vezi toată discuția)