avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Norme - legea 214 din 15.11.2011
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Norme - legea 214 din 15.11.2011

Sunt interesata daca au apărut Normele metodologice la Legea 214 din 15.11.2011.În textul de lege se precizează ca aceste Norme vor apare în max. 90 de zile de la publicare, dar cautand cam peste tot, nu am gasit nimic.
Poate ca am gresit la o virgula.......
Cel mai recent răspuns: tipadana , utilizator 14:55, 6 Februarie 2012
din studierea acestui link [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2012
utiliyator, utilizator
va multumesc. voi verifica pe link-ul trimis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Text de lege sau interpretare ContSters74711 ContSters74711 Buna ziua, Am gasit textul de mai jos pe mai multe site-uri de discutii legate de concediul de maternitate.Ma intereseaza daca acesta este un text de lege sau ... (vezi toată discuția)
Instructiuni de aplicare a hg 735/2010 Pilu Pilu Buna ziua. As avea rugamintea, daca poate cineva sa-mi spuna daca au aparut Instructiunile de aplicare a HG 735/2010, referitoare la recalcularea pensiilor ... (vezi toată discuția)
Un nou nomenclator pentru activitatile ce pot fi desfasurate la norma de venit Popu Popu http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/legislatie/OMFP_2875_2011.pdf [quot]Direcțiile generale ale finanțelor publice județene, respectiv a ... (vezi toată discuția)