avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general raportare anuala sau situatie financiara pentru o ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

raportare anuala sau situatie financiara pentru o firma in lichidare

Buna ziua!
O societate comerciala a intrat in lichidare incepand cu 08.12.2011- lichidare efectuata de ONRC pentru nedepunere bilant 2004.
Intrebarea mea este: la 31.12.2011 depune situatii financiare conform incadrarii sale(in termen de 150 zile) sau raportare anuala pentru societatile in lichidare(in termen de 90 zile)?

Alte discuții în legătură

Depunere bilant la 31.12.2009 doinaionescu doinaionescu unde se depune bilantul la 31.12.2009, direct Oficiul reg comertului, sau si Ad financiara de sector (vezi toată discuția)
Depunere situatie contabila 2009 midadu midadu As vrea sa stiu ce se intampla in cazul unei societati aflata in lichidare (dizolvata la ORC pentru nedepunerea la termen a bilanturilor din anii anteriori) ce ... (vezi toată discuția)
Termen bilant rodia rodia S-a modificat termenul de depunere a bilantului pt.2009? Nu este de 150 zile de la incheierea ex.fin.(pt.un SRL).? Am auzit niste zvonuri cum ca s-ar fi ... (vezi toată discuția)