avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

specialitate

Munca prestata ,la Serv.Resurse Umane, poate fi considerata vechime in specialitate ecomnomica?
Cel mai recent răspuns: nelagrepolis , utilizator 09:10, 27 Ianuarie 2012
Vechimea in specialitate constituie perioada de timp în care o persoana lucrat în activitatea corespunzatoare functei (meseriei) sau în functia în care urmeaza sa fie încadrata.

Prin urmare, activitatea desfasurata in cadrul Serv.R.U. nu poate fi considerata vechime in specialitatea economica.
Eu, am lucrat 20 de ani la Serviciu Resurse Umane ,in functia de referent ,apoi referent cu PL,intre timp ,am absolvit o facultatea cu profil economic .
Cum as putea fi incadrata ?
Vechimea ,ca referent IA PL ,in ce specialitate o incadrati dumneavoastra?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare incadrare la absolvire facultate petu petu Sunt sef birou intr-o institutie publica.Am o vechime in munca de 23 ani.Pana in anul 2008 am fost incadrata ca si contabil IA cu delegatie de sef birou.In ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate nicucont nicucont Sunt absolvent al unei facultati cu profil economic dar indeplinesc o functie cu studii medii in cadrul unei primarii (referent contabil). Se considera vechime ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)