avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... spalatorie clandestina
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

spalatorie clandestina

Intr-un apartament din blocul in care locuiesc, functioneaza o spalatorie clandestina de rufe. La care autoritate a statului trebuie sa ne adresam ?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:21, 28 Ianuarie 2012
De unde stiti ca este clandestina?

Puteti depune o plangere la Asociatia de locatari si o plangere pentru evaziune fiscala la AFP.
La primaria de sector.
Asociatia cunoaste problema si nu stim unde sa ne adresam.

stiu ca e clandestina pentru ca daca nu era, ar fi trebuit sa-si dea asociatia si vecinii, acordul ori asa ceva nu s-a intamplat.
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2012
arockz, utilizator
Ce interes are asociatia sa reclame respectivul apartament?
Ce prejudicii are si cum intelege sa si le recupereze, daca le are?
Verificati daca la adresa respectiva este inregistrata persoana fizica sau persoana juridica
Aveti dreptul la aceasta informatie in temeiul art 10 din L nr 230/2007
Daca se constata incalcarea normelor respectiv schimbarea destinatiei spatiului,etc ,aveti dreptul sa sesizati oficial autoritatea publica locala prin serviciul corp control

Alte discuții în legătură

Locatar ContSters185811 ContSters185811 Am o situatie cu care ma confrunt de cativa ani si anume anumite persoane au deschis in parterul blocului o spalatorie auto care tinde a fi un fel de service ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pentru infiintare salon coafura - cosmetica MishaH MishaH Imi puteti spune care este legea in vigoare care atesta faptul ca nu poate functiona o societate comerciala intr-un apartament (salon coafura-cosmetica) fara ... (vezi toată discuția)
Depozit de materiale in apartament SethBV SethBV Buna ziua, Locuiesc intr-un complex rezidential nou in care dezvoltatorul mai are cateva apartamente pe care le foloseste ca depozite de obiecte sanitare, ... (vezi toată discuția)