avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locatar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locatar

Am o situatie cu care ma confrunt de cativa ani si anume anumite persoane au deschis in parterul blocului o spalatorie auto care tinde a fi un fel de service auto. cu mai multi ani in urma , am smenat cum ca suntem deacord sa-si deschida ,,societatea comericiala'' nu am stiut despre ce e vorba. Dar s-a ajuns de nesuportat, miros, zgomot, vibratii...camioane, masini. Am incercat sa vorbesc , dar nu s-a putut rezolva nimic concret.
Vreau sa stiu pe ce temei legal as putea da acea societatea in judecata, din cate am inteles functioneaza chiar fara autorizatii necesare sau daca pot face ceva inainte de a ma adresa instantei. De precizat ca noi nu avem o asociatie de propietari. e un bloc micut cu 8 apartamante. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 17:07, 9 Octombrie 2011
Inainte de instanta, puteti sa sesizati Primaria, Autoritatea de sanatate publica, Garda de mediu, Politia... Gasiti adresele acestor autoritati aici pe internet. Descrieti ce nemultumiri aveti, trimiteti poze, imagini, inregistrari daca puteti. Ca sa aiba efect indicati datele dumneavoastra de contact, adresa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la un mediu sanatos ContSters185811 ContSters185811 Am o situatie cu care ma confrunt de cativa ani si anume anumite persoane au deschis in parterul blocului o spalatorie auto care tinde a fi un fel de service ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin abuziv ! mariantuca mariantuca O societate \" SC 1\" a inchiriat un spatiu pentru a deschide un punct de lucru la parterul unui bloc cu 10 nivele. Acest spatiu este in propietatea \"SC 2\". ... (vezi toată discuția)
Subiect: chirias nou in spatiu comercial/ proprietar la apartamentul de deasupra spatiului comercial Ana49 Ana49 Buna ziua Ma adresez dumneavoastra cu rugamintea de a primi un sfat, o indrumare, spre o legislatie sau chiar spre autoritatile responsabile sa rezolve ... (vezi toată discuția)