Am o situatie cu care ma confrunt de cativa ani si anume anumite persoane au deschis in parterul blocului o spalatorie auto care tinde a fi un fel de service auto. cu mai multi ani in urma , am smenat cum ca suntem deacord sa-si deschida ,,societatea comericiala'' nu am stiut despre ce e vorba. Dar s-a ajuns de nesuportat, miros, zgomot, vibratii...camioane, masini. Am incercat sa vorbesc , dar nu s-a putut rezolva nimic concret.
Vreau sa stiu pe ce temei legal as putea da acea societatea in judecata, din cate am inteles functioneaza chiar fara autorizatii necesare sau daca pot face ceva inainte de a ma adresa instantei. De precizat ca noi nu avem o asociatie de propietari. e un bloc micut cu 8 apartamante. Va multumesc
Inainte de instanta, puteti sa sesizati Primaria, Autoritatea de sanatate publica, Garda de mediu, Politia... Gasiti adresele acestor autoritati aici pe internet. Descrieti ce nemultumiri aveti, trimiteti poze, imagini, inregistrari daca puteti. Ca sa aiba efect indicati datele dumneavoastra de contact, adresa...