avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutoooooooor!dati-mi un sfat!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutoooooooor!dati-mi un sfat!

se trateaza de retrocedarea unor terenuri laCOSTINESTI,conf.legii18/1991.am dori sa ajungam la anularea partiala a unui titlu de proprietate,satorita faptului ca exista un cert .de unic mostenitor,etc....Problema e ca am fost la 3 avocati din constanta,toti au spus ca se poate,car nimeni nu are curajul sa ne reprezinte,ba mai mult,ni s-a spus ca cei care au intrat in posesia la o parte din terenuri sunt pers."grele"si ca aici nu mi se va accepta instanta,si sa las lucrurile cum sunt,sau sa merg sa ceracest lucru la strasburg sau alte aberatii...ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:37, 29 Octombrie 2008
Dacă au ajuns şi avocaţii să se teamă de persoanele grele e tragic.

Mai căutaţi. Poate un avocat din alt barou.

Taaaare urat imi miroase treaba si tare ciudat e...
Sincer, ma cam indoiesc de faptul ca niciun avocat nu v-a luat cazul... sa va spun de ce: e normal sa va avertizeze, dar asta nu-l impiedica sa munceasca in dosar si sa mamance si el o paine; castigati sau nu, el nu pierde; concurenta e destul de mare si in Cstanta pe segmentul avocatilor, sigur se gasesc si din cei care lucreaza disperati, chiar pentru o cauza pierduta; ca sa ajungeti la Strasbourg trebuie sa treceti de toate instantele romanesti si, cel mai probabol, asta v-ar fi sfatuit un avocat...

In plus, din descrierea facuta de dv. nu inteleg unele cuvinte si, in mare, nici macar care e obiectul dosarului.
Poate reveniti cu amanunte cu privire la nedumeririle mele si, cine stie, poate mai gasiti vreun avocat sau doi din cei cateva mii din Constanta, avocat dispus sa-si faca treaba.
Ca sunt grei sau usori adversarii unui avocat, e clar ca-l influienteaza. Asa cum i-am spus unui adversar pe cand eram stagiara: ca pierd sau castig in fata unui "greu", pentru mine e un avantaj, e o reclama, ma ajuta indiferent de finalitatea dosarului... Pe el insa... :whistle:
Cu asta il influienteaza cat e de greu sau usor adversarul pe un avocat: cu cat de cunoscut se face el prin acel dosar...
In rest... nu-l intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deposedare de proprietate stefanelul stefanelul Buna ziua, Recent am cumparat un teren. La cumparare, cand s-au efectuat masuratorile, am aflat ca vecinul a intrat pe acest teren cu un gard din lemn ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva avocatului maier91 maier91 Intrucit am intrat in posesia unui inscris nou m-am adresat avocatului meu sa-mi dea un sfat cum ar trebui sa procedez. Pierdusem procesuf de fond si de ... (vezi toată discuția)