Buna ziua.
Am atributii de personal intr-o institutie publica si nu stiu cum sa procedez cu un salariat, care a fost angajat, cu contract de munca, in domeniul evidenta contabila, cu studii medii, timp de 25 de ani si in anul 2010 a absolvit studii superioare, contabilitate si informatica de gestiune. A fost promovat in functie -referent de specialitate financiar -contabilitate gradul III cu studii superioare gradatia 5,in ianuarie 2011.Acum intreaba dupa cat timp poate sa participe la concursul-examenul de promovare in gradul II.Eu am inteles (286/2010)ca promovarea in gradul imediat superior se face din 3 in trei ani, dar angajatul nu este multumit de raspuns.Considera ca situatia dansului este asimilata cu cea a debutantilor adica ar trebui ca acest termen sa fie de minim 6 luni maxim 1 an.Oare cine intelege gresit?Oare cum este corect?Astept cu nerabdare parerile dumneavoastra pentru care va multumesc foarte mult.
Echivalare studii
cory1983
Buna ziua,
Am urmatoarea problema
In 2005 am terminat colegiu UTCB durata 3 ani finalizat prin licenta. De la UTCB am primit o adeverinta pt recunoasterea ... (vezi toată discuția)