avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata muncii

Buna ziua.
Am atributii de personal intr-o institutie publica si nu stiu cum sa procedez cu un salariat, care a fost angajat, cu contract de munca, in domeniul evidenta contabila, cu studii medii, timp de 25 de ani si in anul 2010 a absolvit studii superioare, contabilitate si informatica de gestiune. A fost promovat in functie -referent de specialitate financiar -contabilitate gradul III cu studii superioare gradatia 5,in ianuarie 2011.Acum intreaba dupa cat timp poate sa participe la concursul-examenul de promovare in gradul II.Eu am inteles (286/2010)ca promovarea in gradul imediat superior se face din 3 in trei ani, dar angajatul nu este multumit de raspuns.Considera ca situatia dansului este asimilata cu cea a debutantilor adica ar trebui ca acest termen sa fie de minim 6 luni maxim 1 an.Oare cine intelege gresit?Oare cum este corect?Astept cu nerabdare parerile dumneavoastra pentru care va multumesc foarte mult.

Alte discuții în legătură

Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii cory1983 cory1983 Buna ziua, Am urmatoarea problema In 2005 am terminat colegiu UTCB durata 3 ani finalizat prin licenta. De la UTCB am primit o adeverinta pt recunoasterea ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)