avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt gravida si urmeaza sa intru in somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt gravida si urmeaza sa intru in somaj

buna ziua!as avea o intrebare...
ce se intampla daca firma la care lucrez intra in faliment si pe noi,angajatele, ne baga in somaj incepand cu luna februarie.azi am aflat ca sunt insarcinata in 4 saptamani.daca ar fi sa intru in somaj nu ar acoperi toata perioada sarcinii,nu?si atunci nu as mai beneficia de indemnizatia ptr cresterea copilului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:15, 20 Decembrie 2021
@ Luli2021
Ar fi bine sa detaliati problema dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somajul-stagiu de cotizare bebemyc bebemyc Buna!pot intreupe somajul pentru a beneficia de indemnizatie crestere copil? (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate fanyk fanyk Voi intra in somaj la 1 noiembrie deoarece se desfiinteaza intreprinderea.Tot cam atunci trebuie sa intru in concediu de maternitate.cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca pe perioada determinata alina__ alina__ Mie imi expira contractul pe 30.09.2012 iar adeverinta pentru somaj mi-o da dupa data de 10.10.2012 ma afecteaza cu ceva daca vreau sa intru din somaj in ... (vezi toată discuția)