avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... telefonie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

telefonie

am o datorie la vodafon mai poate sa ma dea in judecata de mai am o luna si fac 3 ani
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2012
nmd, utilizator
Cel mai recent răspuns: nmd , utilizator 17:14, 2 Februarie 2012
Daca acest termen de trei ani se va implini va interveni prescriptia dreptului material la actiune al respectivei firme.
de obicei promoveaza cererile de chemare in judecata la limita acestui termen ca sa cumulati penalitati. raspunsul este da
nu sunt singuru ia dat pe toti in judecata ?
NU i-a dat pe toti in judecata , insa sigur a cesionat creantele firmelor de recuperari ....

Informatii de la Vodafone
1. Ca orice comerciant, folosim un procedeu legal de recuperare a sumelor datorate de catre clientii nostri, pentru servicii prestate si neachitate. Conform legii, dupa 30 de zile de la scadenta facturii neachitate, un client debitor va fi contactat de o companie specializata in colectarea debitelor.
2. Aceste informatii sunt confidentiale.
3. La valoarea neachitata a facturii se adauga penalitati, in functie de numarul de zile care s-au scurs de la data la care factura a devenit scadenta. Procentul penalitatilor este specificat in contractul incheiat cu fiecare client in parte. De asemenea, la acestea se pot adauga cheltuieli rezultate in urma procedurilor de recuperare si, acolo unde este cazul, cheltuieli generate de executarea silita.
4. Aceste informatii sunt confidentiale.
5. Pentru orice informatii legate de procedurile firmelor care colecteaza debite, va rugam sa va adresati direct acestora. Noi nu va putem oferi detalii despre procedurile pe care le aplica acestia, in activitatea lor.
5. In acord cu practicile de succes internationale pentru diminuarea debitelor si respectand cu strictete prevederile legale romanesti, Vodafone Romania incearca, in primul rand, sa convinga clientul debitor sa-si achite facturile restante pentru a-si reduce gradul de indatorare.

[ link extern ]
si astia dupa 3 ani ma mai poate da in judecata

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)
Datorie societate telefonie mobila laurentiueu laurentiueu am primit de la SERVICIUL JURIDIC\'\'combaterea fraudei si executarii silite\'\' o scrisoare prin care imi spun ca in termen de trei zile trebuie sa platesc o ... (vezi toată discuția)
Penalitati si recuperatori telefonie mobila calin_paula calin_paula buna ziua! va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri: am un coleg la munca care a primit telefon de la o firma de recuperare ca datoreaza 2300 (nu stiu cat ... (vezi toată discuția)