am primit de la SERVICIUL JURIDIC''combaterea fraudei si executarii silite'' o scrisoare prin care imi spun ca in termen de trei zile trebuie sa platesc o datorie catre vodafone de 826 ron .Daca nu achit ce se poate intampla?
Mai intai, creditorul va trebui sa va dea in judecata pentru ca dvs. sa fiti obligat la plata "debitului" si apoi sa puteti fi in mod legal, executat silit.
Cu privire la debit, in functie de data scadentei acestuia, sunteti sau nu sunteti obligat la plata acestuia.
Daca au trecut 3 ani de la data cand, conform contractului/facturii, debitul era scadent, posibil ca aceasta suma sa fie prescrisa.
Obs.:User laurentiueu , va rog sa stergeti din mesajul dvs. denumirea societatii de telefonie mobila implicata in discutie.Ati incalcat Regulamentul de postare si riscati ca mesajul dvs. sa fie sters.Multumesc.
Editare mesaj User Laurentiu va invit sa cititi Regulamentul de postare in forum si va rog,din nou, sa nu mai postati discutii pe aceeasi tema, de mai multe ori, in forum.
Conform aceluiasi Regulament, aceste discutii, care continua o discutie deja postata sau sunt in legatura cu acea discutie, sunt sterse.
Continuati intrebarile pe aceeasi tema la discutia deschisa initial, accesand optiunea raspunde.
Executare silita
lunga
Buna ziua.
As dorii sa stiu care sunt,procedurile in executarea silita , deoarece ,in luna Ianuarie am fost instintata ca banca,a cesionat contractul nostru ... (vezi toată discuția)