Ma numesc Constantinescu Ana Maria iarin anul 2005 am incheiat un contract cu compania [editat] pe 2 ani, dupa care la 5 luni mi-am pierdut abonametul acesta fiind inchis deoarcenu platisem ultima factura in valoare de 105,00 ron, am neglijat ce este drept acest lucru atunci eram si mai mica si nu stia exact cum sta treaba ideea este ca dupa aprox 5 ani am tot primit somatii de plata a restantei plus penalitati totul insumand 717,20 ron.Am citit undeva ca o datorie se prescrie dupa 3 ani dar nu stiu exact in ce conditi.
La data de 09.02.2010 am primit urmatoarea somatie :
Serviciul Juridic "CombatereaFraudei si Executarii Silite"
Serviciul Juridic "COMBATEREA FRAUDEI SI EXECUTARII SILIE" va informeaza cala data prezentei,dumnv figurati ca un debit in valoare de 717,20ron.
Acest debit a fost cesionat de catre [editat] catre societatea [editat] la data de 20.12.2007 prin contractulde cesiune de creanta nr [editat], contract prin care s-au transmis catre societatea [editat] toate drepturile nascute din contract si pe cale de consecinta dreptul de a solicita si obtine pe cale amiabila sau prin forta coercitiva a statului executarea din partea dumnv a obligatiei de plata
Ca urmare a celor mentionate mai sus Serviciul Juridic "COMBATEREA FRAUDEI SI EXECUTARII SILIE" va someaza ca:
In termen de 3 zile dela data primirii prezentei sa achitati debitul in val de 717,20ron .
plata se vaefectua in contul creditoului ...
....Spuneti-mi va rog ce se poate facein acest caz?
daca tot trb sa o platesccrdeti case poate platii si in rate?
Va rog frumos sa stergeti din mesajul dvs. elementele de identificare si denumirea persoanei juridice implicate in discutie, deoarece ati incalcat Regulamentul de postare.
In acest forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.
Multumesc pentru intelegere.