avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datoria ceruta dupa 4 ani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datoria ceruta dupa 4 ani

Am primit de la T.P. o somatie in care scrie ca serviciul juridic, combaterea fraudei si executari silite ma informeaza ca am o datorie de 491 ron . Acest debit a fost concesionat de V. catre T.P. la data de 21 12 2006.Aici in somarie imi da un cont bancar prin care sa fac plata.Acum eu nu vreau sa platesc ca sau trezit ei dupa 4 ani ca am de plata acest debit,pot sa ma dea in judecata ,datoria s-a prescris deoarece au terecut 3 ani?
Ultima modificare: Vineri, 9 Iulie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: bogdan3891 , utilizator 17:35, 8 Iulie 2010
Ei te pot da in judecata, dar fara rezultat, pt. ca a intervenit prescriptia asa cum ati precizat si dvs.
S-a prescris
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somati la factura neplatita-rog raspuns urgent ana maria constantinescu ana maria constantinescu BUNA ZIUA , Ma numesc Constantinescu Ana Maria iarin anul 2005 am incheiat un contract cu compania [editat] pe 2 ani, dupa care la 5 luni mi-am pierdut ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Va rog din suflet sa-mi dati un sfat .In 2004 am incheiat un contract cu orange.In 2006 din varii motive nu am mai putut achita o factura de 120 ... (vezi toată discuția)
Va rog, ajutor, nu stiu ce sa fac! izsak carmen izsak carmen sunt carmen. in 2003 am luat un credit de la BCR. LA EXPIRAREA ACESTUIA AM ACHITAT SUMA RESPECTIVA, RAMANAND DE PLATIT O VALOARE DE 700 RON. DIN CATE IMI ADUC ... (vezi toată discuția)