avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită va rog, ajutor, nu stiu ce sa fac!
Discuție deschisă în Executare silită

va rog, ajutor, nu stiu ce sa fac!

sunt carmen. in 2003 am luat un credit de la BCR. LA EXPIRAREA ACESTUIA AM ACHITAT SUMA RESPECTIVA, RAMANAND DE PLATIT O VALOARE DE 700 RON. DIN CATE IMI ADUC AMINTE, ACESTEA ERAU PENALITATI. INTRE TIMP, M-AM CASATORIT, MI-AM SCHIMBAT DOMICILIUL, IAR AZI M-AM TREZIT CU 2 PLICURI DE LA EOS KSI PRIN CARE MA ANUNTA CA DACA NU PLATESC SUMA DE 700 RON PANA IN 29 OCT. 2009 VOR TRECE LA EXECUTARE SILITA. CELE DOUA PLICURI LE-AM PRIMIT DE LA FOSTA ADRESA UNDE AM LOCUIT. ACUM NU STIU CE SA FAC SI NU STIU CE IMPLICA ACEASTA CERERE DE EXECUTARE SILITA.
VA ROG, UN SFAT CAT MAI REPEDE.
Cel mai recent răspuns: Avocat Julea Stefan , Avocat 20:58, 1 Noiembrie 2009
Buna ziua.
Nu semnati deocamdata nimic,lua-ti legatura telefonic doar cu cei de la EOS KSI sa va dea detalii si numai dupa aceea ve-ti stii ce sa faceti in continuare.
Succes!
Cu respect,Alexa...
Oricum voi lua legatura cu ei, insa ma sperie faptul ca nu stiu ce inseamna executare silita, in sensul ca eu nu mai locuiesc la acea adresa, am alt nume, si daca nu mergeam in vizita la fostul domiciliu, habar nu aveam de acest lucruri!!
Executare silita, inseamna faptul ca daca nu platiti de bunavoie aceasta suma, aceasta suma va fi recuperata prin scoaterea la licitatie publica a bunurilor dvs. mobile/imobile sau/si prin poprirea sumei (daca detineti conturi la banci, vi se va lua aceasta suma din cont/conturi), adica veti fi executata silit.
Verificati insa termenul de prescriptie de 3 ani.
Respectiv, daca au trecut 3 ani de la data cand trebuia sa achitati aceasta suma si nu ati achitat-o, in acest moment, nu mai puteti fi obligata legal sa o achitati.
Cand a expirat creditul ?

Alte discuții în legătură

Agent executare silita eos ksi alin1993 alin1993 Buna seara ! In urma unei pacaleli pe care mi-a aranjat-o Orange, am incetat sa le mai platesc abonamentul. Din pacate nu mai stiu exact acum cat timp s-a ... (vezi toată discuția)
Insistente de plata din partea unei firme de recuperari creante raduilea raduilea Buna, doresc a va adresa o problema. Tatal meu a luat in anul 2004 un credit de la BCR ptr achizitia de electrocasnice, el fiind pensionar. La cateva luni de ... (vezi toată discuția)
Problema factura neplatita de 7 ani -somatie firma recuperari creante marcantoniu marcantoniu am primit o cerere de executare silita de la EOS KSI..problema o constituie ultima factura de telefon catre mobifon deoarece nu am achitat-o pentru ca nu au ... (vezi toată discuția)