avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... problema factura neplatita de 7 ani -somatie firma ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

problema factura neplatita de 7 ani -somatie firma recuperari creante

am primit o cerere de executare silita de la EOS KSI..problema o constituie ultima factura de telefon catre mobifon deoarece nu am achitat-o pentru ca nu au vrut sa imi dea factura detaliata...nu vorbisem cat sustinea firma si era ultima luna de plata(mentionez ca anuntasem in prealabil ca nu doresc prelungirea contractului).....dupa 7 ani am vazut ca ei sutin ca datorez in loc de 30 ron cam 733 ron cu penalitati.....ce imi recomndati sa fac doarece cred ca s-a prescris datoria....
astept sfaturi.
Cel mai recent răspuns: marcantoniu , utilizator 18:36, 7 Octombrie 2010
cam mare suma ... si cam tarziu, dupa 7 ani, nu va mai cautat nimeni pana acum ?
de prescris nu puteti fi sigur ca este prescrisa, poate sa nu fie..... daca au trimis in scris ca ati ajuns in executare silita foarte probabil sa nu fie prescrisa, daca doar au spus la telefon eu zic sa mai asteptati.
m-au cautat dar dupa 5 ani prima data ..dupa pauza un an.....faza cu executarea silita e abureala ca am sunat la ei la firma si ei ma roaga sa platesc....cand pot...deci asta cu instanta este abureala...
Transmiteti-le o adresa prin care aratati ca suma solicitata este nedatorata, deoarece dvs. v-ati indeplinit obligatiile fata de furnizorul de telefonie, drept urmare nu poate fi vorba de calculul unor penalitati. De asemenea, aratati ca ei nu mai au dreptul sa va ceara aceasta suma, deoarece a intervenit prescriptia.

Av. Adrian Albu
ma intereseaza legea cu prescriptia....deoarece doresc sa aduc argumente legale sa scap de ei..pentru totdeauna....oricum multumesc de ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debit restant de 10 ani- cerere/somatie executare SCORPION2222 SCORPION2222 Prescriptia extinctiva nu este definita in legea civila totusi Decretul 167 / 1958 in art. 1, alineatul 1, consacra efectul prescriptiei extinctive \"dreptul ... (vezi toată discuția)
Executare silita(recuperare creante) ramyra ramyra Azi pe la pranz ,am gasit o scrisoare pe numele soacrei mele care este decedata de 8 ani, un plic de la EOS KSI ROMANIA SRL(societate specializata in achizitia ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante allina_geo allina_geo buna, am si eu o problema si va rog mult sa ma indrumati ce sa fac. in urma cu 6-7 ani sotul meu a facut un abonament pe numele meu la o firma de telefonie ... (vezi toată discuția)