avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

Buna ziua.
As dorii sa stiu care sunt,procedurile in executarea silita , deoarece ,in luna Ianuarie am fost instintata ca banca,a cesionat contractul nostru de credit,unei societati(),societate ce ne obliga sa rambursam integral creditul,sau putem sa achitam o taxa timp de 11 luni,iar in a douasprezecea luna sa achitam intreaga suma?
as mai dorii sa stiu daca avem dreptul sa primim si noi o copie acontractului de cesiune,deoarece noi nu am primit nici un document?
Este normal ca suma datorata dupa cesiune sa fie mai mare decat suma contractata acum 3 ani?Am primit 70000euro , am achitat rate lunare ,pana in septembrie 2009, de atunci am depus cum am putut cate 200, 300 euro,iar la cesiune am primit instintare pe 71180 euro?
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2010
lunga, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 13:32, 16 Februarie 2010
Da, aveti dreptul de a primi contractul de cesiune.
Suma nu poate fi mai mare decat cea datorata la banca insa dobanzile si penalitatile ce curg le va lua firma cesionara.

avocat Claudiu Lascoschi
Buna ziua user lunga
Va rog sa stergeti denumirea societatilor pe care le implicati in discutia postata deoarece ati incalcat Regulamentul de postare.
Aveti optiunea editarii mesajului sau , in caz contrar acest mesaj va fi sters, conform dispozitiilor Regulamentului de postare, de catre moderatorii forumului.
Va multumesc pentru intelegere.
O zi buna.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita? Ana671 Ana671 Buna seara. In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale de la o anumita banca. Pana in luna februarie 2013 am platit ratele la timp si in totalitate ... (vezi toată discuția)
Creanta la o societate de recuperari creante CVOVIDIU CVOVIDIU Am o întrebare: dacă am avut un credit la .... pe care nu am reusit sa îl plătesc la timp, a fost cedat unei firme de recuperare crean?e E....., am mai ... (vezi toată discuția)
Act aditional contract de credit albarar albarar Buna. In anul 2008 am contractat un credit de nevoi personale cu ipoteca. In anul 2010 in baza OUG 50/2010 in luna septembrie am notificat banca in legatura cu ... (vezi toată discuția)