avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... de ce ma ameninta si chiar au acces la contul meu de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

de ce ma ameninta si chiar au acces la contul meu de salariat si de ce banca le da informatii despre cont

acum un an am avut un abonament la [editat] pe care nu lam folosut si o firma de recuperari ma tot ameninta ca trebuie sa platesc suma de 1100 lei taxa de reziliere a abonamentului.vreau sa stiu daca au voie sa imi ia din bani din contul de salariat si daca banca are dreptul sa le dea fara acordul meu si sa le ofere informati despre contul meu din cate stiu informatile sunt confidentiale
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 23:08, 18 Februarie 2010
Buna ziua user DANIEL2FILIP
Va rog frumos sa nu mai deschideti alte topicuri privind aceeasi discutie, deoarece conform Regulamentului de postare, vor fi sterse, pe langa faptul ca nu se intelege despre ce anume subiect este vorba.
Stergeti, va rog, si denumirea societatii de telefonie mobila, accesand in acest sens functia editare.
Va aduc la cunostinta Regulamentul de postare, pe care va invit sa-l cititi/recititi, precizand faptul ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarilor dvs.
Multumesc frumos pentru intelegere si colaborare.

Si va raspund si la intrebarea pusa:
"Daca exista un titlu executoriu prin care sunteti obligat sa platiti acea suma de bani, facandu-se deja poprire pe contul dvs. din Banca (de salariat-de exemplu), atunci cu privire la acest aspect, nu s-a savarsit nici o ilegalitate.
Bancile sunt terti popriti si la cererea persoanelor autorizate, sunt obligate sa furnizeze informatii care, in alte conditii, ar putea fi confidentiale.
Insa cat de autorizate sunt societatile de recuperari creante sa obtina aceste informatii, oficial, nu stiu..."

Obs.Ati continuat aceasta discutie de doua ori, in topicuri diferite, care au fost sterse, deoarece erau fara sens/continuitate.Ca sa postati mesaje in discutia deschisa initial, trebuie doar sa apasati optiunea "raspunde"(culoare albastra in partea dreapta jos-mesaj)
[/u]Reformulez :de 4 ori ati continuat discutia in topicuri diferite, fara continuitate.
Va descurcati?
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2010
Iuliana Cermak, Avocat
sunt confidentiale dar legea are si exceptii. Daca exista titlul executoriu banca este obligata sa dea informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie societate telefonie mobila laurentiueu laurentiueu am primit de la SERVICIUL JURIDIC\'\'combaterea fraudei si executarii silite\'\' o scrisoare prin care imi spun ca in termen de trei zile trebuie sa platesc o ... (vezi toată discuția)
Cum/pot sterge propriul mesaj postat in forum g.draghici44 g.draghici44 cum sterg un mesaj sau intrebare postata de mine de pe forum (vezi toată discuția)