avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... telefonie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

telefonie

am o datorie la vodafon mai poate sa ma dea in judecata de mai am o luna si fac 3 ani
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2012
nmd, utilizator
Cel mai recent răspuns: nmd , utilizator 17:14, 2 Februarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)
Datorie societate telefonie mobila laurentiueu laurentiueu am primit de la SERVICIUL JURIDIC\'\'combaterea fraudei si executarii silite\'\' o scrisoare prin care imi spun ca in termen de trei zile trebuie sa platesc o ... (vezi toată discuția)
Penalitati si recuperatori telefonie mobila calin_paula calin_paula buna ziua! va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri: am un coleg la munca care a primit telefon de la o firma de recuperare ca datoreaza 2300 (nu stiu cat ... (vezi toată discuția)