avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot face contract de prestari servicii fara a fi PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot face contract de prestari servicii fara a fi PFA?

Buna ziua,
Problema mea este urmatoarea: pot semna un contract de prestari servicii, pentru a verifica subtitrari, pentru o firma din afara, daca nu sunt inregistrata ca PFA?Ce modalitate exista sa pot colabora cu firma respectiva, ca part time, doar ca persoana fizica?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Probleme colaborare intre pfa si srl alxm alxm Buna ziua, In urma cu un an si jumatate, am fost angajat de o firma cu un contract de munca part-time, dar mi s-a cerut sa deschid si un PFA pe norma de ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa colaborez (eu ca firma) cu o persoana fizica neautorizata? ddurlescu ddurlescu Exista alte metode de colaborare cu o persoana fizica in afara de angajare? Se poate incheia un contract de colaborare prestari servicii? Multumesc. (vezi toată discuția)
Colaborare cu electrician autorizat anre marflo_rodyon marflo_rodyon Buna ziua! Care este modalitatea de colaborare intre un SRL si un electrician autorizat ANRE,astfel incat SRL-ul sa poata presta servicii si lucrari ce ... (vezi toată discuția)