avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Colaborare cu electrician autorizat ANRE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Colaborare cu electrician autorizat ANRE

Buna ziua!
Care este modalitatea de colaborare intre un SRL si un electrician autorizat ANRE,astfel incat SRL-ul sa poata presta servicii si lucrari ce necesita astfel de autorizatie?
Contract de colaborare,contract individual de munca pe o fractie de norma(in cazul persoanelor fizice autorizate),respectiv contract de inchiriere personal (in cazul persoanelor juridice)?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 2 Februarie 2018
Daca electricianul autorizat este inregistrat ca PFA puteti incheia contract de prestari servicii.
Daca electricianul nu este inregistrat ca PFA trebuie sa incheiati contract individual de munca.
marflo_rodyon a scris:

....
Contract de colaborare, contract individual de munca pe o fractie de norma(in cazul persoanelor fizice autorizate),respectiv contract de inchiriere personal (in cazul persoanelor juridice)?

Va multumesc anticipat!

Contract individual de munca /contract de prestari servici chiar daca este PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot angaja ca pfa? ciprian_balica ciprian_balica Ma refer aici nu la CIM ci la contract de mandat sau ceva. Eu vreau sa prestez o activitate de spalatorie auto si am deja un pfa. Pot \"angaja\" spalatori cu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca - colaborare? - contract de munca fara carte de munca..? project based? phantom709 phantom709 Buna ziua ! Asi dori sa stiu care este forma legala prin care pot sa platesc munca prestata de un angajat pe "Project Based". Adica fara carte de munca. Cum ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare persoana fizica cu pfa sau pj serpisor83 serpisor83 Buna ziua, nelamuririle mele sunt: pot incheia un contract de colaborare cu un PFA sau PJ, eu ca si pers fizica? sau trebuie doar angajare. Deoarece vreau sa ... (vezi toată discuția)