avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract colaborare persoana fizica cu PFA sau PJ
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract colaborare persoana fizica cu PFA sau PJ

Buna ziua, nelamuririle mele sunt: pot incheia un contract de colaborare cu un PFA sau PJ, eu ca si pers fizica? sau trebuie doar angajare. Deoarece vreau sa obt autorizatie ANRE Grad II AB si pt asta am nevoie de 2 ani experienta in meseria de electrician, pt care am o diploma de calificare, astfel m-am gandit ca sa fac o colaborare cu cineva autorizat II AB, actualmente lucrand cu contract normal in alt domeniu conex electricitati si nu as vrea sa schimb locul de munca. Voi putea avea un contract de colaborare cu norma intreaga sau part time de 2 sau 4 ore/zi.? Si daca este posibila realizarea contractului cum ar trebui intocmit astfel in cat sa imi asigure colaborarea sigura, fara posibilitatea incetari acestuia pt perioada de 2 ani?
Multumesc pt timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 18:27, 30 Martie 2012
Nu puteti in variantele expuse de dvs.
Mai intai, va faceti un PFA ca electrician, deoarece deja aveti diploma in domeniu.
Apoi, ca PFA puteti intocmi un contract de colaborare cu alte societati in acelasi domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa instalatii electrice si sanitare, reparatii, mentenanta tehnica catalin_utilizator67 catalin_utilizator67 Buna ziua, Doresc sa deschid un PFA pentru efectua instalatii electrice si sanitare, reparatii, mentenanta tehnica la locuinta clientilor. Am experienta ... (vezi toată discuția)
Cum sa fiu incadrat in meseria mea ? toma st toma st Sint angajatul unui colegiu, deci al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului in meseria de ...Muncitor I (unu) calificat (un fel de ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa georgenecula76 georgenecula76 care sunt conditiile pentru a putea infiinta pfa , eu fiind electrician (electrician montator intretinere si reparatii masini si aparate electrice) , autorizat ... (vezi toată discuția)