avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum sa fiu incadrat in meseria mea ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum sa fiu incadrat in meseria mea ?

Sint angajatul unui colegiu, deci al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului in meseria de ...Muncitor I (unu) calificat (un fel de toate pt. toti) si retribuit conform acestei incadrari.
Vin si precizez ca :
1. La data angajarii, enunt publicat intr-un ziar local, postul scos la concurs era cel de electrician - meseria mea cu diploma de bac.
2. Subiectele de concurs, scris, oral, proba practica au fost strict pe tema electricitate.
3. Vizitele mdicale la data angajarii si cele urmatoare -un examen medical la 12 luni- sint cerute tot pt. aceasta meserie.(electrician)
4. Examen de cunostinte profesionale in fiecare an (necesar pt. autorizatie practica interna) tot electricitate. Etc.
Vin si va intreb:
a) Pot / sint indreptatit sa cer angajarea mea, in functia de electrician si nu cea de muncitor I (unu) cum sint acum ? Si daca da;
b) Unde si cui sa ma adresez ?
Cred ca aceasta reincadrare imi v-a aduce un mic spor la salariu.
Va multumesc.
Se poate inchide. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare ospatar VLADUTZA07 VLADUTZA07 Se poate angaja o persoana pe postul de ospatar/barman fara sa aiba o diploma care sa ateste specializarea in domeniu ? Multumesc (vezi toată discuția)
Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)
Studii medii radu577 radu577 Buna seara, Va adresez respectuoasa rugaminte de a ma ajuta in urmatoarea problema: O cunostinta apropiata doreste sa candideze pentru ocuparea unui post de ... (vezi toată discuția)