avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii deducere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

deducere

in situatia unui salariat detasat care se intoarce la jumatate lunii ii se acorda deducere la ambele locuri de munca, cum se poate face corectia ?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 00:06, 19 Februarie 2012
Nu este vorba despre doi angajatori ... este vorba ca jumatate din luna primeste drepturile de la unitatea unde a fist detasat si , prin urmare, pentru perioada 1-15 i se va calcula deducerea de catre aceasta unitata, iar pentru 16-30 i se va calcula deducerea de catre angajator ...

Daca nu ati retinut .... nu se trec doua deduceri sau doua impozite ori doua salarii ... se face cumulul pentru luna respectiva, urmand a se face regularizarea impozitului ...

pt persoanele detasate care o lucrat in anul 2011 se intocmeste o singura fisa fiscala la unitatea unde are contractul de munca incheiat. adica se intocmeste F1???
Ordinul 2293/2007 - Fisa fiscala privind impozitul pe veniturile din salarii

Anexa 3:
6. Fisa fiscala pentru salariatii care au fost detasati la o alta unitate se completeaza de unitatea care a incheiat contractele de munca cu acestia. In situatia in care plata venitului salarial se face de unitatea la care salariatii au fost detasati, angajatorul care i-a detasat comunica angajatorului la care acestia sunt detasati date referitoare la deducerea personala la care este indreptatit fiecare salariat, precum si eventualele modificari ale acesteia aparute in cursul anului. Pe baza acestor date unitatea la care salariatii au fost detasati intocmeste statele de salarii, calculeaza impozitul si transmite lunar unitatii de la care au fost detasati informatii privind venitul brut realizat, alte deduceri, venitul baza de calcul, precum si impozitul retinut pentru angajat, in scopul completarii fisei fiscale.

Gasiti acest ordin in programul de fise fiscale, apasand butonul "Legislatie".


Ultima modificare: Duminică, 19 Februarie 2012
ana-cer, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise fiscale 2010 carmendehelean carmendehelean In perioada 01.07.2010-31.12.2010 un angajat de la o societate este detasat la o alta societate comerciala.Intrebarea mea este cum se procedeaza la intocmirea ... (vezi toată discuția)
Fise fiscale erikapopa erikapopa pt persoanele detasate care o lucrat in anul 2011 se intocmeste o singura fisa fiscala la unitatea unde are contractul de munca incheiat. adica se intocmeste ... (vezi toată discuția)
Ff2010 anairam_unid anairam_unid Fisele fiscale 2010 se mai depun pe punct de lucru ? (vezi toată discuția)