avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general achizitii intracomunitare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

achizitii intracomunitare

cum te inscri in registru de achizitii intracomunitare?
Cel mai recent răspuns: ContSters166822 , utilizator 08:49, 27 Ianuarie 2012
simplu.

In primul rand ai nevoie de cazier judiciar pentru administratorii societatii. Cu acestea, impreuna cu o copie dupa CUI, cerere completata 095,imputernicire si copie dupa CI, le depui la DGFP.

Mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import-export inre tarii ue sorinbalan78 sorinbalan78 Doresc sa import din Romania catre UK produse alimentare si dulciuri.Sunt in Uk de ceva timp.Nu stiu care sunt pasii inceperii acestei mici afaceri , ma puteti ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar maryllou1957 maryllou1957 Sunt Munteanu Marcela Doina ll si as vrea sa intreb daca pentru II care nu au venit pana in prezent platesc TVA pentru produsele cumparate din exterior . Am ... (vezi toată discuția)
Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Sunt traducator PFA neplatitor de TVA si pentru a colabora cu diverse birouri din UE mi s-a cerut un nr de TVA. Din cate am inteles, pentru a ... (vezi toată discuția)