avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... dosar nerezolat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

dosar nerezolat

buna am si ieu urmatorea nemulumire acum trei luni sotia mea a avut un accident ,si in seara asta am primit un maill spunind ca dosarul de daune a fost respins zicind ca pagubele nu au fost atunci facute cum pot sa imi primesc bani pe dauna ce trebuie sa fac?#-o
Cel mai recent răspuns: Insurance Logistics Team , Consultant asigurari 20:24, 3 Februarie 2012
Banuiesc ca aceea instiintare a fost transmisa in tremenul maxim de 3 luni de investigatii. Acestia nu mai pot respinge un dosar daca depasesc acest termen.
Ar trebui sa detaliati ca sa ne putem forma o opinie si ca sa va indrumam spre o solutie optima.
Variantele ar fi:
-sa apelati la agentul sau brokerul dvs. si acesta sa intervina "mai sus";
-sa solicitati asiguratorului acest raspuns in scris si sa aveti o discutie cu inspectorul de daune;
-in caz de nerezolvare, apelati la un avocat cu experienta in procesele cu asiguratorii.
ok o sa va spun toata povestea : in data de 26 octombrie sa intimplat acidentul sotia mea circula pe o sraduta cu prioritate si dintr-o parcare a iesit o domnisoara fara sa se asigure si a lovito in partea stinga a masdini .a fost politia si a constatat acidentul si sa constatat ca domnisoara ce a iesit din parcare era de vina si ia suspendat permisul . partea cea urita acum incepe noi am prit asigurarea si am facut dosrul pentru daune si ieri am primt raspunsul ..spunind ca in urma efectuari expertizei sa constatat ca avarile au fost produse in alte circumstante dect cele declarate politiei si dosarul este respins. SI AM UITAT SA VA SPUN CA ASIGURAEA ESTE PE SPANIA SI CA DAUNA LA MASINA este de spte mii de leii
Avind in vedere ca ati primit un raspuns scris, dosarul a fost respins iar aceasta decizie a soc. de asigurari nu o va schimba decit instanta de judecata. Cautati-va un avocat cu experienta si actionatii in instanta.
In adresa de respingere trebuie sa se faca referire la un art. dintr-un ordin al CSA-ului, articol in baza caruia se respinge dosarul. Care este acesta?
in raspunsul pe care lam primit nu se face referire la nici un articol si raspunsul lam primit prin maill

Alte discuții în legătură

Despagubire rca (obligatii asigurator) ovidiu59 ovidiu59 In urma unui accident fara victime autoutilitara mea a suferit avarii ce presupun, din discutiile avute cu asiguratorul daune totale. In procedul verbal ... (vezi toată discuția)
Bcr asigurari, neplata la 3 luni robertto_robertto robertto_robertto buna ziua ! am si eu o problema lagata de neplata unui dosar de dauna la bcr asigurari, accidentul s a intamplat in ianuarie mai precis pe 20.01.2012 am fost ... (vezi toată discuția)
Dobanda conform normelor csa dextar dextar Salutare tuturor masina unui prieten a fost implicat intr-un eveniment rutier in urma cu 1 an si ceva, cei de la firma de asigurari [EDITAT] au refuzat sa il ... (vezi toată discuția)