avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Student la drept in Germania caut colaborare
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Student la drept in Germania caut colaborare

Sunt student in an terminal la drept in Germania (Erlangen) -in Romania am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza"- si sunt interesat sa colaborez (corespondez) pe teme legate de dreptul comunitar/ german si roman.
Cel mai recent răspuns: ama , utilizator 06:22, 30 Octombrie 2008
buna, ma bucura interesul tau si ma intreb cum ai intelege colaborarea?
Adresa mea este : alexa_smaranda@yahoo.com asa ca astept sa vedem ce trmiti interesant
Tema: spune-mi te rog care sunt reglementarile in Germania cu privire la regimul matrimonial de bunuri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concursul de pledoarii de drept penal ºi drept procesual penal „nicolae titulescu” Atitienei Atitienei Asociaţia Studenţilor Universităţii “Nicolae Titulescu” din Bucureşti are onoarea să vă invite la desfăşurarea ultimei etape a ... (vezi toată discuția)
In cat timp poti renunta la scoala de politie? pana la juramant? ... hhioana hhioana In cat timp poti renunta la scoala de politie fara sa platesti nimic?Pana la juramant? (vezi toată discuția)
Caut oportunitate de colaborare radujura radujura Sunt student in an terminal la drept in Germania, am absolvit in Romania Academia de Politie, am lucrat 3 ani ca si ofiter de Politie in Romania. As fi ... (vezi toată discuția)