avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare caut oportunitate de colaborare
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

caut oportunitate de colaborare

Sunt student in an terminal la drept in Germania, am absolvit in Romania Academia de Politie, am lucrat 3 ani ca si ofiter de Politie in Romania. As fi interesat intr-o colaborare in cadrul careia sa pot pune in aplicare si sa dezvolt cunostintele pe care le detin.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:42, 7 August 2008
Va doresc succes!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studiez in germania, ma intereseaza o colaborare cu un jurist in romania radujura radujura am terminat dreptul in Romania in cadrul Academiei de Politie Al. I Cuza si am activat 3 ani ca ofiter de politie. In prezent sunt student in semestrul 5 la ... (vezi toată discuția)
Student la drept in germania caut colaborare radujura radujura Sunt student in an terminal la drept in Germania (Erlangen) -in Romania am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Politie \"Alexandru Ioan ... (vezi toată discuția)
Doctorat darria darria Sunt un functionar public cu statut special, lucrez in cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, si m-ar interesa orice informatie in legatura cu ... (vezi toată discuția)