avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... studiez in Germania, ma intereseaza o colaborare cu un ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

studiez in Germania, ma intereseaza o colaborare cu un jurist in Romania

am terminat dreptul in Romania in cadrul Academiei de Politie Al. I Cuza si am activat 3 ani ca ofiter de politie. In prezent sunt student in semestrul 5 la drept in Germania- Friedrich Alexander Universität-. M-ar interesa o colaborare in care sa pot pune pune in practica cunostintele acumulate in dreptul roman respectiv german.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: doar_lara , utilizator 21:34, 1 Martie 2007
te intereseaza o colaborare in Romania?
in Romania as dori sa lucrez dupa ce termin studiul. Dar ar fi foarte interesant daca as putea incepe inca de acum o colaborare.

O discutie mai pe larg ar fi bine venita.

P.S. sunt plecat pentru 5 zile.
inseamna ca te-ai intors:-/
inseamna ca are internet unde a plecat:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Student la drept in germania caut colaborare radujura radujura Sunt student in an terminal la drept in Germania (Erlangen) -in Romania am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Politie \"Alexandru Ioan ... (vezi toată discuția)
Caut oportunitate de colaborare radujura radujura Sunt student in an terminal la drept in Germania, am absolvit in Romania Academia de Politie, am lucrat 3 ani ca si ofiter de Politie in Romania. As fi ... (vezi toată discuția)
Academia de politie sau drept? prosecuter_badboy prosecuter_badboy am si eu o intrebare...de ce se cred atat de buni studentii academiei de politie fata de cei ai facultatii de drept???si care sunt bazele cu care ramai in urma ... (vezi toată discuția)