avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Verificare contributii platite de angajator
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Verificare contributii platite de angajator

Ma intereseaza unde as putea afla daca mi-au fost platite de catre angajator contributiile sociale (somaj si sanatate). Pentru cele la fondul de pensii am reusit sa obtin un document original cu contributiile respective. Fac mentiunea ca eu sunt din Bucuresti, iar angajatorul este din jud. Arges.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 16:42, 28 Ianuarie 2012
CJAS Arges-contributie sanatate,respectiv AJOFM (ALOFM)Arges pt. contributia somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie cass lauratrandafir lauratrandafir Buna ziua, Sunt in somaj si urmeaza sa ma internez pentru a naste si trebuie sa duc la spital o adeverinta cu platile de contributii sociale. Contributia ... (vezi toată discuția)
Contract irenaradulescu irenaradulescu Am terminat somajul si doresc sa platesc in continuare contributiile la stat. De ce documente am nevoie si unde sa ma adresez? Multumesc! (vezi toată discuția)
M am angajat din somaj la o firma de paza in data de 25 mai 2019 ... Cazacu viorel Cazacu viorel M am angajat din somaj la o firma de paza in data de 25 mai 2019 si duceam adeverința ajofm lunar pentru a beneficia de 35 % din indemnizație somajul sa ... (vezi toată discuția)