avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie OUG 121/1998
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie OUG 121/1998

Intrebare-intrebatoare...
Dupa epuizarea cailor de atac prevazute de actul normativ care reglementeaza raspunderea materiala a militarilor, respectiv Comisia de solutionare a contestatiilor si Comisia de jurisdictie a imputatiilor, urmatoarea actiune se adreseaza "instantelor judecatoresti competente"...
Avand in vedere ca cel care contesta nu mai face parte din "sistem" adica nu mai e cadru al MAIA, unde depune contestatia? La Tb. Bucuresti sectia contencios sau la Tb. Militar Teritorial?
Multumesc anticipat pt. raspunsuri

SCUZATI GRESEALA DIN TITLU... ESTE VORBA DE OG 121/1998 NU DE OUG....
Ultima modificare: Miercuri, 29 Octombrie 2008
Lipi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:53, 20 Ianuarie 2009
La Tribunalul Bucuresti - Sectia Contencios Administrativ.
Contestatia consta de fapt intr-o actiune in contencios administrativ? Fiind vorba de decizia comisiei de jurisdictie a imputatiilor, ca organ central, oare nu este competenta Curtea de apel? Precizez ca ma intereseaza si pe mine acest subiect. Multumesc
Curţile de apel judecă în primă instanţă, printre alte litigii, procesele şi cererile în materie de contencios administrativ privind actele autorităţilor şi instituţiilor centrale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitatea unei decizii de imputare fl.neagu fl.neagu Nerespectare articolului 30 alin(4) din OG 121 din 1998(Raspundere materiala a militarilor), cu privire la termenul de cel mult 15 zile cand trebuie comunicata ... (vezi toată discuția)
Document inexistent Adrian1483 Adrian1483 Am demisionat dintr-un serviciu militar si mi s-au imputat cheltuielile de scolarizare, printr-o decizie a unei comisii judetene. Am contestat decizia acestei ... (vezi toată discuția)
Document cu titlu executoriu?? Alexandru8899 Alexandru8899 In urma cu ceva vreme am demisionat din cadrul sistemului militar romanesc. Ca urmare, comandantul unitatii militare unde mi-am desfasurat activitatea a semnat ... (vezi toată discuția)