avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa rar
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa rar

ptr un vw polo din 97 la rar mi sa cerut o taxa de 820ron ptr ca nu aveam nu stiu ce cod european stie cineva ceva despre asta ?:sorry:
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:17, 27 Ianuarie 2012
Este vorba despre certificat de omologare internationala prevazut de Indrumarul si Regulamentul ONUoECE Directiva CEE 70/156
Autoturismul second hand pentru inmatriculare dupa import,necesita omologarea pentru care la RAR ,se va prezenta in forma completa si originala certificatul de omologare plus eventualelel extensii,respectiv certificat de conformitate personalizat pe vehicul,in original emis
Daca in documentele vehiculului este inregistrata ultima extensie a certificatului de omologare comunitara care cuprinde toate datele din anexa la cap II,sectiunea a II-a pct 47 din RNTR 2 ,nu mai este necesar sa se prezinte extensiile anterioare
Dvs nu ati avut inregistrat in documentul aferent vehicul certificat de conformitate personalizat pe vehicul- in original emis,motiv pentru care acesta a trebuit inlocuit prin document emis de catre RAR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot inscrie masina daca scrie pe cartea masinii ''omologari inviduale''? stoica87 stoica87 pot inscrie masina daca scrie pe cartea masini omologari inviduale? sau ce inseamna? la ce se refera? (vezi toată discuția)
Rar, omologare individuala auto persoane cu dizabilități sabrol1 sabrol1 Am achiziționat un autovehicul inmatriculat si omologat in Ue pentru transport persoane cu dizabilitati. La RAR mi s-a cerut 1200 ron deoarece necesita ... (vezi toată discuția)
Pentru schimbarea motorului este necesara autentificarea rar? noss noss buna ziua.de ce acte as avea nevoie sa imi schimb motorul pe masina...momentan am un motor de 18000cmc benzina monopunct 55kwatt si as vrea sa imi pun unul tot ... (vezi toată discuția)