avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

in 1994 am cumparat locuinta( in care stateam cu chirie din 1977)in baza decretului 85/1992 iar terenul aferent l am primit cu drept de folosinta cit timp exista constructia . in 2009 in urma unei adrese facuta de primaria din localitate am primit titlu de proprietate pe terenul respectiv de la prefectura judetului in baza art 23,36 legea 18/1991;art 10 legea 85/1992; art19 legea 340/2004.acum societatea de la care am cumparat locuinta solicita anularea titlului de proprietate asupra terenului si plata unei chirii pe teren.ce se intimpla daca sunt dat in judecata?pierd?cistig?
Cel mai recent răspuns: ContSters237899 , utilizator 18:06, 27 Ianuarie 2012
Se intampla ca veti castiga.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren aparținînd statului român danalida danalida Buna! Daca un teren pe care s-a construit înainte de 1989 un bloc de locuințe aparține Statului Român în extrasul Cf al terenului si... terenul a fost ... (vezi toată discuția)
Trecerea in proprietate privata cf lg 18/1991 a terenurilor de sub blocurile anl Dryft Dryft Discutia priveste pe toti proprietarii de locuinte ANL din Romania, care au achizitionat cu plata integrala aceste locuinte, dupa ce in prealabil au fost ... (vezi toată discuția)
Dobandirea proprietatii asupra terenului aferent unui imobil cumparat de la stat nadja nadja Buna seara. Speta mea este urmatoarea: Imobil cumparat de la stat in 2006 in baza Legii 61/1990 si HG 562/1991, cu terenul aferent dat in folosinta pe durata ... (vezi toată discuția)