avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj prin compensare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj prin compensare

Am divortat si am obtinut cei doi copii.Fostul sot a ramas in casa si eu am cerut partajul.Casa fiind construita in timpul casatoriei de amandoi si un garaj pe pamantul meu proprietatea mea.Pentru a o finaliza am facut un credit.Am ajuns la o intelegere sa impartim casa in doua.Pentru a avea iesire sunt nevoita sa ii dau cam 400 m de pamant si garajul .As vrea sa stiu daca in schimbul acestui lucru voi putea obtine sa preia el creditul din care mai e de plata doar 4 ani din cei 10.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Patraj pentru o casa si teren mare mare Are loc divortul intre soti.Exista doi copii minori pe care ii obtine mama.Exista un teren proprietate sotiei dinaintea casatoriei.Pe el este construita o casa ... (vezi toată discuția)
Impartire bunuri comune AdiRoman AdiRoman Buna ziua , Situatia este urmatoare : Un imobil , respectiv casa , construita pe trenul bun propiu ( cumparat inaintea casatoriei ) cu un ... (vezi toată discuția)
Divort si cedare bunuri fostului sot jenica_01 jenica_01 Buna ziua, am nevoie va rog de un sfat, am divortat de 6 luni cu acordul ambeler parti. Impreuna cu sotul meu avem un credit ipotecar pe apartamentul cu 3 ... (vezi toată discuția)