avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită pot fi data afara din casa daca n-am platit rata in ...
Discuție deschisă în Executare silită

pot fi data afara din casa daca n-am platit rata in urma disponibilizarii?

Buna seara.
In urma disponibilizarii n-am mai avut bani sa platesc rata creditului facut pentru achizitia apartamentului in care locuiesc. In luna septembrie un B.E.J. m-a anuntat ca incepe procesul de executare. Cum as putea impiedica evacuarea mea din casa atunci cand se va intampla?
Sau cum pot prevenii evacuarea?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: jijel , utilizator 21:48, 28 Ianuarie 2012
1. Contestatie la executare/ suspendare executare.
2. Daca nu ma insel cred ca aveti si o asigurare incheiata pentru astfel de cazuri ???
Formulati contestatie la executare;
instanta de judecata poate dispune suspendarea executarii silite,conditionat de plata unei cautiuni
ynocentta a scris:

Formulati contestatie la executare;
instanta de judecata poate dispune suspendarea executarii silite,conditionat de plata unei cautiuni
Corect spus ,sanse de suspendare foarte mici niste cheltuieli in plus.Nu faceti decat sa amanati evacuarea ptr. o perioada de cateva luni.Treaba e ca si ptr. aceste cateva luni de amanare banca va v-a calcula dobanzi si penalitati.Asa ca sincer, cu pare de rau,cred ca in cazul dvs. nu faceti altceva decat sa va prelungiti agonia si asta o sa va coste in plus. Va doresc succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare silita - caz social dumitru2000 dumitru2000 X a incheiat cu Y - proprietar care si-a redobandit casa in baza legii 10 - un contract de inchiriere pe 1 an. La sfarsitul anului Y nu a mai vrut sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare ovidius34 ovidius34 Pe baza citatiei primite de la o contestatie facuta asupra unei hotarari judecatoresti de evacuare se poate face amanarea evacuari? Data judecari contestatiei ... (vezi toată discuția)
Suspendare evacuare - ordonanta prezidentiala elenaeu1 elenaeu1 Ordonanta prezidentiala de suspendare a evacuarii trebuie facuta concomitent cu contestatia la evacuare, sau se poate solicita in orice faza a evacuarii ( cu ... (vezi toată discuția)