avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cum imi pot gasi fratele dat la casa de copii si ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cum imi pot gasi fratele dat la casa de copii si adoptat

Buna seara!cum imi pot gasi fratele care a fost dat la casa de copii din calarasi si la varsta de 3 ani a fost adoptat.mentionez ca are varsta de 26 ani acum.Cunosc data ,locul nasterii si numele dinainte de adoptie.multumesc!
Cel mai recent răspuns: olimiha , utilizator 22:12, 30 Ianuarie 2012
Este o situatie speciala,pe care o puteti solutiona fie :
- prin contactarea directa a autoritatii de unde a fost adoptat fratele dvs
- prin solicitare oficiala la serviciul evidenta populatiei din primaria locala
- prin solicitare oficiala adresata IPJ responsabil teritorial
Solicitati ajutorul casei de copii respective.
Incercati caile clasice enumarate mai sus, daca nu reusiti puteti apela la serviciile unui detectiv particular.
multumesc!
Calea ce mai facila , dar cu cheltuieli de facut , este cea de a apela la ajutorul unui detectiv.
Incercati sa va adresati cu memoriu , insotit de dovezi ale gradului de rudenie DEIP locale
(Directia de Evidenta Informatizata a Persoanei)

Alte discuții în legătură

Copil dat in adoptie Stefan con Stefan con Buna seara ma numesc Stefan si a-si dori sa imi gasesc fratele dat in adoptie in Suedia in anul 1990.Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat mi\'ar fi de mare ... (vezi toată discuția)
Curiozitate: cum imi pot gasi tatal biologic? roxanik_oana roxanik_oana cum pot sa mi gasesc tatal bologic, stiindu-i numele intreg? (vezi toată discuția)
Caut parintii naturali ! cami tei cami tei Am fost adoptat in 1967 cu acte in regula. Undeva prin 1984 am fost contactat de una din surori, asa am aflat ca mai am 2 frati. Ca sa nu-mi supar parintii am ... (vezi toată discuția)