avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copil dat in adoptie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copil dat in adoptie

Buna seara ma numesc Stefan si a-si dori sa imi gasesc fratele dat in adoptie in Suedia in anul 1990.Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat mi'ar fi de mare ajutor.Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 18 Februarie 2018
Stefan con, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stefan con , utilizator 23:42, 18 Februarie 2018
Incercati sa va adresati cu memoriu , insotit de dovezi ale gradului de rudenie DEIP locale
(Directia de Evidenta Informatizata a Persoanei)
Am mers la Tribunalul din Suceava si mi'au spus ca nu gasesc nimic in arhiva lor,acum nu stiu ce sa mai cred.Problema este ca nu mai stim numele pers care au infiato

Elena1986ianuarie a scris:

Incercati sa va adresati cu memoriu , insotit de dovezi ale gradului de rudenie DEIP locale
(Directia de Evidenta Informatizata a Persoanei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot gasi fratele dat la casa de copii si adoptat nelu1976 nelu1976 Buna seara!cum imi pot gasi fratele care a fost dat la casa de copii din calarasi si la varsta de 3 ani a fost adoptat.mentionez ca are varsta de 26 ani ... (vezi toată discuția)
Cum imi gasesc parintii nmbcatega nmbcatega Buna ziua, ma numesc florin si de curand am aflat ca eu am fost adoptat, parinti mei adoptivi mi-au comunicat acest lucru si mi-au dat si decizia de adoptie, ... (vezi toată discuția)
Accès la o arhiva de stare civila bucuresti DanDaniel DanDaniel Buna, Sunt de ceva timp in cautarea unei persoane care ma poate ajuta sa gasesc o informatie despre un copil care e posibil sa fi fost adoptat in anii 90. ... (vezi toată discuția)